CEYHAN Kamyoncular Odası Mali Genel Kurulunu Yaptı

adana haberleri

Sınırlı sorumlu 76 nolu motorlu taşıyıcılar kooperatifi mali genel kurulunu yaptı. Mali kurulun Divan heyeti seçimde başkanlığa Hanifi Batmaz, üyeliklere de Kaffur Balçık ile Celal Dal getirildi. Genel kurul Ceyhan Ulaştırma esnaf odası’da yapıldı. 380 üyeli kamyoncular odası Mali Genel kurulunda çoğunluk sağlanarak gündem maddelerine geçildi.

Genel kurulun açılış konuşması yapan divan başkanı Hanifi Batmaz üyelere gündem maddeleri hakkında bilgiler vermesinin ardından S.S 76 nolu kamyoncular odası başkanı Cemal Aslan mali genel kurul hakkından üyelere bilgiler vererek mali genel kurulun hatırlı uğurlu olmasını temenni ederek tüm üyelere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Mali Genel kurulun gündem maddelerine geçildi 2018 yılı yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve tastiki oy birliğle kabul edilirken Gelir gider bilançonun okunması ve ibrası, Aidat tespiti ve huzur hakkının belirlenmesi,2019 yılı tahmini bütçenin görüşülerek karara bağlanması ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek oy birliğle karara bağlandı.

0 Yorum

Yorum Gönder